Te Koop Burg. Ulco de Vriesweg 1 't Harde

KOOPWONING 'T HARDE:

Op een mooie groene locatie en op een perceel van maar liefst 1487 m2. in 't Harde gelegen RUIME woning en garage met diverse gebruiks- en uitbreidingsmogelijkheden.
Wij noemen u als voorbeeld van de gebruiksmogelijkheden: WONEN PLUS WERKEN aan of bij huis, gebruiken van een deel van de woning voor MANTELZORG, INWONING of het vestigen van een BED EN BREAKFAST, mogelijkheden genoeg.
Maar kiezen voor alleen gebruik als WONING met een huidig gebruiksoppervlakte wonen van 158 m2 op de begane grond en 93 m2 op de verdieping (in totaal meer dan 250 m2!) kan natuurlijk ook!

Uitbreidingsmogelijkheden: binnen het bestemmingsplan en de bestemming Wonen zijn er mogelijkheden tot uitbreiding van het hoofdgebouw en de bijgebouwen, laat u door ons informeren. Voor de huidige grootte en indeling van het hoofdgebouw c.q. de woning verwijzen wij u naar de plattegronden, Deze kunnen afwijken van de situatie ter plaatse, niet alle badkamers c.q. doucheruimtes zijn weergegeven op de plattegronden.

Alle bovengenoemde gebruiksmogelijkheden zijn toegestaan binnen het thans geldende bestemmingsplan, wij lichten u graag de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek.

In de huidige situatie is de woning in gebruik als wooncentrum met kamerbewoning onder professionele begeleiding en heeft de volgende indeling. De woning bestaat uit 2 woondelen en een voormalige aangebouwde garage, dit geheel is nu ingedeeld met 1 woonkamer, 8 (slaap)kamers en diverse badkamers of doucheruimtes.

Ondanks de huidige indeling is het eenvoudig mogelijk om de living (nu woonkamer en keuken) uit te breiden naar links door daar een slaapkamer bij te betrekken, het achterste deel kan dan fungeren voor b.v. slapen + werkkamer + badkamer op de begane grond. Het linker woondeel kan worden gebruikt als appartement voor b.v. inwonende kinderen/ouders of worden gebruikt voor mantelzorg of een bed-and-breakfast.

BEGANE GROND:
Hoofd-woondeel:
Voordeur/entree, hal met toiletruimte en toegang tot verdieping.
Woon-/eetkamer en open keuken met entree/achterdeur, (slaap)kamer 1 (deze kamer is gelegen naast de woonkamer, de tussenwand kan eventueel worden verwijderd waardoor een ruime living ontstaat). Woondeel linkerzijde:
Tussenhal met toegangsdeur naar buiten, gang met trapopgang naar verdieping, (slaap)kamer 2 en badkamer/doucheruimte.
Woondeel achterzijde, bereikbaar via hoofd-woondeel:
Vanuit woonkamer toegang tot gang, ruime badkamer en (slaap)kamer 3.
Vanuit gang toegang tot 2e gang, (slaap)kamer 4, (slaap)kamer 5 met inpandige badkamer. Boven dit achterste deel is een onbenutte ruimte in de kap; dit kan eventueel in de toekomst als bergzolder worden gebruikt.

VERDIEPINGEN:
Verdieping hoofd-woondeel:
Gang met badkamer/doucheruimte en vaste kast, berging/cv-ruimte, (slaap)kamer 6 met toegang tot dakterras en (slaap)kamer 7.
Verdieping woondeel linkerzijde:
Gang met trapopgang en (slaap)kamer 8.

Ziet uw mogelijkheden in de huidige grootte, uitbreiding en/of het toegestane gebruik? Graag maken wij een afspraak met u en nemen wij de mogelijkheden persoonlijk met u door. Wij hebben bouwtekeningen en de huidige indeling voor u beschikbaar.

Wonen in 't Harde is aantrekkelijk vanwege het dorpse karakter onder de vlag van Elburg, met de voordelen van het wonen op de Veluwe (met de uitgestrekte bossen, Doornspijkse Heide, landerijen en het vaargebied over o.a. het Veluwemeer) gecombineerd met de goede bereikbaarheid van 't Harde en deze woning vanaf de A28, binnen enkele minuten bent u bij de uitvalswegen.

 

€ 395.000 k.k.


Contact hierover
Download brochure
Deel dit object:

Gegevens makelaar
Maak een afspraak met Caroline Bosschart van Nijeborgh Makelaardij: telefoon 0341 - 760230

Volg ons op social media

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Naam * E-mailadres * Telefoonnummer Object Bericht
Verstuur