Te huur: Stationsstraat 105 en 105A Ermelo

OP GEWELDIGE LOCATIE GELEGEN WINKELRUIMTE!        --A1--        HORECA EVENEENS TOEGESTAAN!

 

Wij bieden aan op A1-locatie Stationsstraat 105 en 105a in het hartje centrum van Ermelo.  

 

Verhuurbare vloeroppervlakte:

De winkels zijn nu als 2 afzonderlijke winkelruimtes ingedeeld en ook in deze setting te huur, maar ook te combineren als 1 grote winkelruimte (wat in het verleden ook zo geweest is).

Totaal betreft het circa 264 m² winkelruimte VVO. De rechterkant (voormalig Bakker Bart) is circa 160 m² met een front van ca. 5,00 m en de linkerkant (huidige Pearle) is circa 104 m² met een front van ca. 4,00 m.

 

Oplevering:

De winkelruimtes worden casco aangeboden.  

 

Aanvaarding:

In overleg. De rechterunit is per direct beschikbaar en de linkerunit vanaf medio 2021.

 

Huurprijs:

Huurprijzen op aanvraag.  

 

Horeca:  

Conform het bestemmingsplan 'Kom Ermelo' hebben de winkelruimtes de enkelbestemming 'Centrum' met functieaanduiding 'horeca van categorie 2.3. toegestaan'. Deze categorie betreft vormen van horeca waar in hoofdzaak maaltijden worden verstrekt, die ter plaatse worden geconsumeerd, zoals een restaurant, bistro, poffertjeszaak, pannenkoekenhuis, hotel-restaurant of pension. Meer informatie over specifieke vestigingseisen en/of vergunningen kunt u verkrijgen bij de gemeente Ermelo.

 

Ligging:

Ermelo heeft op winkelgebied grote namen in het centrum met landelijke ketens zoals Expert, Kruidvat, Blokker, Janse Mode, Bruna, Intersport, Etos en Livera, maar ook plaatselijke ondernemers zoals Moda Donna, restaurant Italia en ijssalon Torino versterken de winkelstraat met detailhandel en horeca. Daarnaast op loopafstand zijn gevestigd de supermarkten Plus en Aldi. De gemeente Ermelo heeft de afgelopen jaren de complete winkelstraat gerenoveerd en is continue bezig met verbeteringen en ontwikkeling van het gehele winkelgebied. 

Huurprijs:

Op aanvraag


Contact hierover
Download brochure
Deel dit object:

Gegevens makelaar

Volg ons op social media

Contactgegevens

Neem contact met ons op

Naam * E-mailadres * Telefoonnummer Object Bericht
Verstuur